eBook: De Noodzaak van een krachtige IT-Infrastructuur bij Digitale Transformatie

Gratis-eBook-Digitale-Transformatie-IT-Infra

IT wordt steeds belangrijker om uw zakelijke strategie te ondersteunen. Vandaag de dag gaat dat gepaard met eisen over performance, snelheid, security en beschikbaarheid. Want bedrijven hebben meer data dan ooit te voren en dit aantal groeit met de dag. IT is dan ook een belangrijke factor, een enabler van je strategie.

 

Maar hoe creëer je nu een solide infrastructuur? Hoe zorgt u dat uw bedrijf is ingericht voor deze hoeveelheden data? Wat is nog het belang van hardware en waarom is dit zo belangrijk op weg naar een geslaagde digitale transformatie?

 

Rhodix IT Services en Huawei Enterprise bundelen de krachten en delen de essentiële stappen voor een geslaagde toekomststrategie van uw IT omgeving.

 

In dit eBook leest u wat een digitale transformatie inhoudt, hoe u een toekomstvaste IT infrastructuur opbouwt en welke bottlenecks u tegen kunt komen. Ook geven we onze visie op de toekomst en geven we u inspiratie in de vorm van diverse voorbeelden.

 

 

O.a. antwoord op de volgende vragen:
Hoe maak je van IT een enabler van je strategie?

IT wordt wel steeds belangrijker om uw zakelijke strategie te ondersteunen. Vandaag de dag gaat dat gepaard met eisen over performance, snelheid, security en beschikbaarheid. En IT wordt dan een belangrijke factor, een enabler van je strategie. Maar hoe creëer je nu zo’n infrastructuur? 

Wat is de rol van hardware binnen digitale transformatie?

Hardware vormt de basis van een gedegen IT-infrastructuur (ook bij cloudoplossingen). Afhankelijk van de applicatie zijn de keuzes die in de hardware worden gemaakt meer of minder belangrijk. Hoe maak je de juiste inventarisatie op? Welke factoren zijn van kritisch belang bij de opzet?

Wat is de toekomst van digitale transformatie?

Hoe ziet de toekomst door digitale transformatie eruit - wat zijn keyfactors en wat kunnen we dus nog meer verwachten? Een digitale transformatie vereist technologie, innovatie en samenwerking. Welke geslaagde projecten komen wij met deze basis al tegen in binnen- en buitenland? 

Deel deze kennis met een collega of vriend!
Facebook LinkedIn Twitter Google Pinterest Email
Inhoudsopgave-eBook-Huawei-tb

Wat staat er in dit eBook?

  • Digitale Transformatie: Wat is dat nu precies? 
  • Hoe creëer je een toekomstvaste IT-infrastructuur?
  • Bottlenecks in digitale transformatie
  • De toekomst van digitale transformatie
  • Leading new ICT: Huawei & hardware
  • Digitale transformatie: praktijkcases
  • Vervolgstappen: hoe nu verder?

Download uw gratis eBook